Voor een actief & mobiel leven...

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws in Twente omtrent subsidie voor scootmobielen, PGB, WMO, nieuwe scootmobielen, veiligheid en tips:

Volg ons op Facebook & mis niks

Volg onze Facebook-pagina voor waardevolle tips, nieuws en informatie over scootmobielen, mobiliteit en zorg. Wij delen regelmatig handige artikelen en updates die u kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het leuker maken van uw scootmobiel ervaring. Klik op de knop rechts en volg ons:

Aanbevolen Scootmobielen

Occasions in AlmeloOf u nu een dierbare wil verzorgen, gewoon even op de koffie in Borne bij een oude bekende of uw vrijheid wil vergroten en lekker de Twentse landschappen in wil trekken.. 

In het occasion centrum in Almelo bieden wij een uitgebreid en gevarieerd assortiment tweedehands, nieuwe scootmobielen en ex-demomodellen aan.

Bij ons vind u altijd een geschikte oplossing, ongeacht uw budget.

Scootmobielen & Hulpmiddelen

Waarom ScootmobielTwente?

Redenen waarom een Scootmobiel kopen bij Scootmobiel Twente

Gratis proefritten

Bij Scootmobiel Twente kunt u gratis proefritten maken op onze scootmobielen. Op die manier kunt u de verschillende modellen uitproberen en het meest geschikte model vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Zo kunt u zeker zijn van uw keuze voordat u tot aankoop overgaat.

Thuisdemonstraties

Wij begrijpen dat het voor sommige mensen moeilijk kan zijn om naar onze showroom te komen. Daarom bieden wij thuisdemonstraties aan, waarbij een van onze deskundige medewerkers naar uw huis komt met de gewenste scootmobiel. U kunt de scootmobiel in uw eigen vertrouwde omgeving uitproberen en uw vragen stellen.

Onderhoudsdiensten

Bij Scootmobiel Twente zorgen wij voor uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in topconditie blijft. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om eventuele reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw scootmobiel.

Breng leuke activiteiten & mensen dichterbij

Wij geloven in een menselijke benadering van mobiliteit en zorg. Daarom werken wij nauw samen met zorgprofessionals in Twente om ervoor te zorgen dat uw specifieke behoeften en wensen worden begrepen en aangepakt. Samen streven we naar de beste oplossing die aansluit bij uw organisatie & doelgroep.