Rolstoel D-lite 12,5

Met handrem

Vraag proefrit aan

Laat me je voorstellen aan de D-Lite transportstoel, jouw nieuwe partner in crime voor eenvoudig en comfortabel bewegen. 😊 Met zijn lichtgewicht aluminium frame en handige neerklapbare rugleuning kun je deze stoel in een handomdraai tot een piepklein pakketje vouwen. Superhandig als je onderweg bent!

Categorie:

Beschrijving

We hebben flink wat aluminium gebruikt om het gewicht lekker laag te houden. Waarom? Nou, omdat we weten dat jij deze transportstoel overal mee naartoe wilt nemen, bijvoorbeeld in je auto.
De beensteunen? Die kun je nu eenvoudig verstellen naar de perfecte diepte en ze hebben ook nog eens een hielband. En die zitting en rugleuning? Lekker zacht voor extra comfort, en de armleggers zijn zelfs in hoogte verstelbaar!
Maar dat is nog niet alles! De D-Lite transportstoel komt ook met handremmen voor jou als bestuurder, en de duwhandvatten kunnen op de ideale hoogte worden ingesteld.

En weet je wat echt handig is? Die rugleuning klapt gewoon naar beneden, waardoor je de stoel supercompact kunt maken voor bijvoorbeeld je kofferbak. En de beensteunen? Die passen zich aan jouw wensen aan, en je kunt ze zelf eenvoudig afnemen als je dat wilt. Heb je trouwens ooit gedacht aan verstelbare armleggers? Nu wel! Stel ze in op de hoogte die voor jou het fijnst is, of schuif gewoon aan een tafel zonder gedoe.

En voor het ultieme gemak hebben we de handvatten in hoogte verstelbaar gemaakt, zodat zowel jij als de persoon die jou duwt zich prettig voelt tijdens het wandelen met deze lichtgewicht transportstoel.

Waarom kiezen voor de D-Lite transportstoel?

  • Hij weegt maar 13,2 kg, lekker licht dus!
  • Handremmen voor jou als bestuurder.
  • De rugleuning klapt naar beneden voor compactheid.
  • Je kunt de beensteunen precies aanpassen zoals jij het wilt.
  • Verstelbare armleggers voor extra comfort.
  • Duwhandvatten in hoogte verstelbaar voor een fijne wandeling.

Kortom, de D-Lite 12,5 transportstoel is de ultieme rolstoel die je overal kunt meenemen. Geniet van comfort en bewegingsvrijheid, waar je ook naartoe gaat! 🌟

SPECIFICATIES:
Lengte: 89 cm
Breedte: 61 cm of 66 cm
Hoogte: 92,5 – 98 cm
Gewicht: 13,2 kg of 13,3 kg
Max. belasting: 125 kg
Zithoogte: 49 cm
Zitbreedte: 45 cm of 50 cm
Zitdiepte: 39,5 cm
Opgevouwen: 67,5 x 28 x 73 cm

Scootmobiel Twente levert rolstoelen in de buurt van Rijssen / Enter / Nijverdal / Goor / Borne / Enchede / Wierden / Hengelo / Almelo / Vriezeveen. Scootmobiel Twente brengt leuke dingen dichterbij!