Rolstoel D-lite 24

Super makkelijk opvouwen

Vraag proefrit aan
Categorie:

Beschrijving

Zin in avontuur? Maak kennis met de D-Lite 24 van Drive Medical: jouw nieuwe maatje voor plezierige dagen en gezellige wandelingen. 🌞 Deze rolstoel is een echte lichtgewicht en kan ook nog eens supermakkelijk worden opgevouwen. Hoe licht, vraag je? Nou, hij weegt nog geen 12 kg als je hem wilt meenemen. Lekker handig, toch?

Wat nog cooler is, is dat het rugvlak opvouwbaar is. Dat betekent dat je deze toffe rolstoel echt mini kunt maken als je hem wilt opbergen. En wist je dat de wielen en voetsteunen er ook af kunnen? Ja hoor, helemaal aanpasbaar aan jouw wensen!

Oh, en laten we niet vergeten te praten over het comfort. De zitting en rugleuning hebben een bekleding die je heel makkelijk met klittenband kunt verwijderen. Dus als je je rolstoel een beetje wilt oppimpen of gewoon wat wilt schoonmaken, is dat zo gepiept.

Kortom, de D-Lite 24 staat te popelen om met jou op avontuur te gaan. Laat je niet tegenhouden door beperkingen, want met deze rolstoel ben jij helemaal klaar voor actie! πŸŽ‰

Beschikbaar in verschillende zitbreedtes (45 of 50 cm)

SPECIFICATIES:
Lengte: 101 cm
Breedte: 67 cm of 72 cm
Hoogte: 93 – 98,5 cm
Gewicht: 14,4 kg of 14,7 kg
Max. belasting: 125 kg
Zithoogte: 49 cm
Zitbreedte: 45 cm of 50 cm
Zitdiepte: 39,5 cm
Opgevouwen: 69 x 32 x 73 cm

Scootmobiel Twente /Β  in de buurt van Rijssen / Enter / Nijverdal / Goor / Borne / Enchede / Wierden / Hengelo / Almelo / Vriezeveen
Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij!