Bobby Carbon DeLuxe

Vouwbaar | 7 km/u | 15 km

Vraag proefrit aan

Beschrijving

De Bobby-familie heeft de snelst opvouwbare scootmobielen ter wereld. Met slechts één voetbeweging vouwt het unieke kruisframe zich geheel in. De compacte trolley die overblijft is zeer gemakkelijk te verrijden richting de kofferbak of het laadpunt.
De Bobby Carbon DeLuxe zorgt ervoor dat u geen reis of uitje meer hoeft te missen. Vanwege zijn geringe gewicht en eenvoudige carbon inklapsysteem kan de Bobby makkelijk mee in de auto, trein en cruiseschip. Met zijn kleine draaicirkel is deze Bobby ook binnenshuis een aanwinst. De prettige stoel en luchtbanden bieden extra comfort tijdens het rijden. De vier wielen en het lichte frame bieden stabiliteit en veiligheid op de weg. De luxe hoogglans zwarte kleur in combinatie met het ultralichte carbon kruisframe maakt dit model tot een van de mooiste en stoerste opvouwbare scootmobielen. De Bobby Carbon DeLuxe heeft een in hoogte verstelbare stuurkolom en verstelbare armsteunen. Door de LED-verlichting kunt u ook ’s avonds met deze Bobby op pad.

SPECIFICATIES:
Topsnelheid: 7 km/u
Max. actieradius: 15 km
Gewicht: 26,5 kg (excl. accu’s)
Lengte: 98 cm
Breedte: 55 cm
Afmetingen in opgevouwen staat: 87 x 53 x 46 cm
Max. belasting: 115 kg

Scootmobiel Twente in de buurt van: Goor / Rijssen / Wierden / Enter / Nijverdal / Vriezeveen / Enschede / Almelo / Borne / Hengelo / oldenzaal

Mango brengt leuke dingen dichterbij!

Makkelijk: de thuisdemo van Scootmobiel Twente.
✔ Gratis & geen verplichting
✔ Test alle scootmobielen of producten bij u thuis in Twente
✔ Past de scootmobiel door uw deur, tuinhekje, gang of lift?
✔ Altijd onder begeleiding van onze professionele Scootmobiel Experts uit Twente